Tovább a tvmusor.hu-ra!
hirdetés
hirdetés
november 22.,
szerda
Belépés Regisztráció
0:50, csütörtök (november 23.), HBO

A párbaj

színes, amerikai western, 2016

Texas, 1887. A határváros Hermon közelében halott mexikóiakat mos partra a Rio Grande. David Kingstont texasi lovacsendőr feladata, hogy fény derítsen az ügyre. Kiderül, a kisvárost a próféta Abraham Brant, David apjának gyilkosa uralja.
Texas, 1887. Az Egyesült Állmaok és Mexikó közötti határváros, Hermon közelében halott mexikóiakat mos partra a Rio Grande. David Kingstont texasi lovacsendőr feladata, hogy fény derítsen a titokzatos gyilkosságokra. Hamarosan kiderül, hogy a kisvárost a próféta Abraham Brant, ismertebb nevén a Prédikátor uralja vaskézzel. Abraham volt az, aki egy párbajban megölte David apját, amikor ő még gyerek volt. A törvény emberének a személyes bosszú és a hivatali kötelesség között kell választania.
rendező: Kieran Darcy-Smith, színész: Liam Hemsworth, színész: Woody Harrelson, színész: Emory Cohen, színész: Alice Braga, színész: William Sadler, színész: Raphael Sbarge, forgatókönyvíró: Matt Cooke, operatőr: Jules O'Loughlin, zene: Craig Eastman, producer: David Hoberman, producer: Todd Lieberman, vágó: Tracy Adams, vágó: Craig Eastman
stáblista, infók a filmről
hirdetés
hirdetés

Ekkor tudod megnézni

most megy a tévében