Tovább a tvmusor.hu-ra!
hirdetés
hirdetés
március 23.,
péntek
Belépés Regisztráció

Szeszélyes évszakok

2000 Ősz

Itt az ősz! - felkiáltással üdvözli a nézőket a képernyő előtt és a stúdióban a műsorvezető, Antal Imre - és megerősítésként citálja Nyomassek Bobo alanyi költő aktuális rigmusait: "Az őszbe csavarodott csősz becsavarodott!" Ne keressünk értelmet a frivol rím-torony alatt, élvezzük a hűvös lakószobákra hangolt vigalmakat, amelyek a férfi és nő közötti örökös tusakodásokra alapoznak. A mérsékelt égöv alatt alattomosan az összezártság időszaka hömpölyög szeptember kapuján keresztül.

Szereplők: Borbás Gabi, Erdei Sándor, Harsányi Gábor, Ihos József, Janza Kata, Kabos László, Katona János, Maksa Zoltán, Nyírő Bea, Orbán Sándor, Peterdi Pál, Straub Dezső, Szilágyi Tibor, Tahi Tóth László

A Szeszélyes évszakok első epizódja 1981. március 7-én került televíziós sugárzásra. Az évente négy adással jelentkező szórakoztató műsorszám a kezdetektől nagyon nagy népszerűségnek és nézői lelkesedésnek örvendett. A nagy siker elsősorban a fanyar humoráról híres Antal Imre műsorvezetőnek köszönhető, ugyanakkor a Szeszélyes évszakok kabaré-jelenetei a 80-as évek elején egyben egy új humorista generáció szárnypróbálgatása is: Ősz Ferenc, Boncz Géza, Novobáczky Sándor. A mulattató műsorban egy új, főként végzősökből álló színészi gárda lép színre: Szacsvay László, Szombathy Gyula, Benedek Miklós vagy Mikó István.
stáblista, infók a filmről
hirdetés

Évadok

0. évad

/0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /63 , /150

most megy a tévében