Tovább a tvmusor.hu-ra!
hirdetés
hirdetés
március 23.,
péntek
Belépés Regisztráció

Szeszélyes évszakok

Utolsó adás

Ez volt az év utolsó adása a Szeszélyes Évszakoknak 2000.-ben. Rendhagyó, és rá is csaptak a szerkesztők, hiszen nem csak boldog új évet, de boldog új évtizedet, új évszázadot - sőt új évezredet kívánt a műsorvezető Antal Imre a Maksa Híradóban a műsor záró-akkordjaként mindannyiunknak.

Szereplők: Ayala, Brindisi, Heller Tamás, Kálloy Molnár Péter, Aradi Tibor, Bari Lajos, Beregi Péter, Borbás Gabi, Csala Zsuzsa, Erdei Sándor, Harsányi Gábor, Ihos József, Kabos László, Katona János, Kósa András, Könczöl Szilvia, Maksa Zoltán, Oltványi Dénes, Orbán Béla, Orbán Sándor, Straub Dezső, Szilágyi Tibor, Szombathy Gyula, Tahi Tóth László, Ullmann Mónika, Urbán Erika, Varga Ferenc József

A Szeszélyes évszakok első epizódja 1981. március 7-én került televíziós sugárzásra. Az évente négy adással jelentkező szórakoztató műsorszám a kezdetektől nagyon nagy népszerűségnek és nézői lelkesedésnek örvendett. A nagy siker elsősorban a fanyar humoráról híres Antal Imre műsorvezetőnek köszönhető, ugyanakkor a Szeszélyes évszakok kabaré-jelenetei a 80-as évek elején egyben egy új humorista generáció szárnypróbálgatása is: Ősz Ferenc, Boncz Géza, Novobáczky Sándor. A mulattató műsorban egy új, főként végzősökből álló színészi gárda lép színre: Szacsvay László, Szombathy Gyula, Benedek Miklós vagy Mikó István.
stáblista, infók a filmről
hirdetés

Évadok

0. évad

/0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /0 , /63 , /150

most megy a tévében